Home Utile Cei mai mari aliati ai tai impotriva inghetului

Cei mai mari aliati ai tai impotriva inghetului

by autohut

Ne aflam in plina iarna, iar temperaturile medii par sa coboare cu usurinta sub pragul de 0°C. Din aceasta cauza, anumite piese auto ale masinii tale pot ingheta, lucru ce iti poate da foarte usor planurile peste cap. Insa astazi iti vom spune care sunt cei mai mari aliati ai tai impotriva inghetului, de la produsele pentru parbriz pana la cele pentru yale.

Pe autohut.ro gasesti rapid tot ce ai nevoie, pentru a nu capitula atat de usor in fata diminetilor inghetate. Masina ta este cel mai bun prieten al tau, atunci cand te grabesti la serviciu, ori cand este prea frig pentru a petrece prea mult timp pe strazi. De aceea, iti recomandam sa citesti cu atentie acest articol si sa infrunti in fiecare dimineata viscolul si inghturile cu cele mai bune produse.

Pentru parbriz

Parbrizul este partea autoturismului pe care o poti dezgheta cel mai usor, daca dispui de produsele potrivite. Nu ai voie sa umbli iarna fara racleta, pentru ca zapada si gheata depuse pe parbriz trebuie rapid inlaturate. Tot la capitolul “Dezghetarea parbrizului” avem si folia din aluminiu de protectie impotriva inghetului, precum si racleta cu manusa, un produs extrem de util si usor de utilizat. Intra chiar acum la noi pe site si comanda-le rapid, pentru o iarna fara probleme, in fiecare dimineata.

Pentru incuietori

Pana sa iti faci griji pentru pornirea motorului, vezi daca ai mai intai cum sa intri in masina. Se prea poate ca in diminetile extrem de friguroase, in care pana si mercurul ingheata in termometre, incuietorile masinii tale sa inghete. In acest caz, cel mai rapid mod de rezolvare a acestei probleme sunt solutiile pentru dezghetarea incuietorilor. Noi iti recomandam 2 branduri extrem de bune, ce ofera produsele perfecte pentru cele mai naprasnice geruri: PREVENT si SONAX. Pentru mai multe detalii despre utilizarea unui astfel de produs, poti intra pe autohut.ro pentru a cere ajutorul unuia dintre colegii nostri, prin contactele pe care le gasesti in partea dreapta jos, in casuta “Asistenta clienti”

Pentru motor

In regula, ai reusit sa intri in masina, dupa ce parbrizul si incuietorile au fost dezghetate. Insa constati ca la prima cheie, motorul refuza pur si simplu sa porneasca. Nu trebuie sa te ingrijoreze acest lucru, pentru ca cel mai probabil a inghetat din cauza vremii de afara. De aceea, este bine sa ai la tine, pe timp de iarna, un spray pentru pornirea motorului. Un astfel de produs este realizat dintr-un mix eficient de substante usor inflamabile si cu proprietati de ungere. Acestea permit motorului sa revina rapid din socul resimtit, in urma unei nopti cu temperaturi ca la Polul Nord.

Iata care sunt cei mai mari aliati ai tai impotriva inghetului. Nu trebuie sa iti lipseasca nimic, in diminetile friguroase, pentru a pleca rapid oriunde vrei. De la parbriz si pana la incuietori, trebuie sa ai mereu produsul potrivit pentru fiecare piesa auto in parte. Pe toate le poti achizitiona chiar acum de pe autohut.ro, iar ele iti vor ajunge in cel mai scurt timp posibil, la adresa pe care o doresti.

Sursa foto: https://www.pexels.com

Comments

comments

Postari similare