Home StiriDiverse Cum se livreaza piesele auto comandate pe autohut.ro

Cum se livreaza piesele auto comandate pe autohut.ro

by autohut

Daca vrei sa comanzi online o piesa auto de schimb de pe site-ul nostru, atunci trebuie sa stii ca iti oferim doua variante de livrare, pe care ti le vom explica pe larg putin mai jos: prin curier sau de la sediul Autohut.ro. In functie de disponibilitatea ta, suntem pregatiti sa iti oferim cea mai buna varianta, pentru a in intra in posesia piesei comandate in cel mai scurt timp posibil. In continuare iti vom explica fiecare procedura de livrare, indiferent daca alegi sa ne faci o vizita sau sa primesti chiar tu vizita unui curier:

  1. Livrarea prin curier

Livrarile pentru piesele auto de schimb, comandate de pe autohut.ro, se fac doar pe teritoriul Romaniei. Livrarea prin curier se efectueaza gratuit, pentru orice comanda peste 399 de lei, in limita a 20 de kilograme. In colaborare cu Fan Courier si Urgent-Cargus putem livra in orice localitate din tara, fara a percepe nicio taxa pentru kilometri suplimentari.

Totusi, pentru urmatoarele categorii de produse, datorita conditiilor dificile de transport, se va percepe o taxa de 30 de lei, indiferent de valoarea comenzii: Baterii Auto, Anvelope Auto, Jante Auto, Cutii Portbagaj.

Curier rapid in Bucuresti

Trebuie sa stii ca toti curierii de la firmele cu care colaboram au in Bucuresti programul de luni pana vineri, intre orele 10:00 – 18:00, iar sambata, in intervalul orar 10:00 – 16:00

Curier rapid in tara

In tara, programul de livrari este urmatorul: de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 – 20:00, iar in zilele de sambata, in intervalul orar 10:00 – 14:00.

2. Ridicarea produselor de la sediul firmei

Daca vrei sa ridici comanda direct de la noi din showroom, te asteptam cu mare drag pe bulevardul Nicolae Grigorescu, nr.110, Sector 3, Bucuresti. Tine cont de un lucru foarte important: poti ridica aceasta comanda, doar dupa ce ai transmis unui agent Autohut.ro faptul ca vrei sa vii personal pentru a lua piesa auto direct de la noi. Acesta iti va transmite o ora si o data aproximativa la care te poti prezenta la sediu, in vederea ridicarii produselor.

Programul din showroom

In showroom-ul localizat la adresa mai sus mentionata, programul de lucru este urmatorul: de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 18:00. Daca ai facut comanda intr-o zi lucratoare, inainte de ora 14:00, aceasta poate fi ridicata in aceeasi zi, incepand cu ora 17:00. In schimb, comenzile online la piese auto, efectuate dupa ora 14:00, pot fi ridicate de la showroom a doua zi, incepand cu ora 10:00.

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Postari similare