Home StiriDiverse De ce să-ți cumperi piesele auto online, în loc să le iei de la magazinul auto de cartier

De ce să-ți cumperi piesele auto online, în loc să le iei de la magazinul auto de cartier

by autohut

O mare dilemă cu care posesorii de mașini se confruntă de multe ori este locul de unde să își cumpere piesele auto, atunci când au nevoie de o reparație. Există două mari opțiuni în acest sens, magazinele online sau magazinele de cartier. Varianta clasică este cunoscută de majoritatea șoferilor, drumurile pierdute între magazinele cu piese auto sau reprezentanțe, timpul pierdut în trafic, doar ca să te lovești uneori de răspunsul „ne pare rău, dar momentan nu avem pe stoc piesa căutată”.

A venit vremea să pui STOP acestui comportament neproductiv și să alegi magazinele online de piese auto, iar Autohut.ro este una dintre cele mai bune opțiuni. În cele ce urmează îți voi spune și de ce:

Economisești timp prețios

Ți s-a stricat o piesă de la mașină? Tot ce trebuie să faci este să iei telefonul, să intri pe Autohut.ro, să verifici disponibilitatea în stoc și să o comanzi. Nu mai pierzi timp în trafic căutând magazinele cu piese auto și implicit, piesa dorită. Partea cea mai bună este că poți avea piesele acasă în 24 de ore, în funcție de disponibilitatea lor pe site sau le poți ridica în aceeași zi de la showroom.

Economisești bani

Nu mai este un secret faptul că economisești sume semnificative de bani cu ajutorul comerțului online. În online nu mai există atât de multe costuri ca în magazinele fizice, cum ar fi costurile cu chiria, costurile cu personalul, cheltuielile de întreținere, etc., motiv pentru care vei plăti mai puțin. Prin urmare, nu economisești bani doar cu combustibilul, ci și cu prețurile mai mici ale pieselor auto. Mai mult decât atât, în magazinele online de piese auto poți găsi uneori și diverse promoții.

Gamă variată de produse

Pentru a sesiza această diferență dintre un magazin de cartier și unul online, îți propun următorul exercițiu de imaginație. Intră pe Autohut.ro, treci prin toată gama de produse și gândește-te unde ar încăpea atâtea produse într-un magazin de cartier? Răspunsul este că nu va încăpea niciodată o gamă atât de variată de piese auto într-un magazin fizic. Mai multe produse înseamnă mai multe opțiuni, așa că profită de acest avantaj!

Garanția produselor

Dacă vrei să comanzi de pe Autohut.ro poți fi sigur că produsele sunt noi, în ambalajele originale și că beneficiază și de o garanție de 24 de luni (pentru piesele auto de origine OE). Mai mult decât atât, dacă optezi pentru vrei să schimbi o piesă în atelierul Autohut, atunci garanția de 18 luni acoperă și costul manoperei de înlocuire a piesei defecte. În ce magazin de cartier vei beneficia de astfel de avantaje?

Politica de retur a produselor

Dacă ți-ai cumpărat un produs și nu mai ai nevoie de el, îl poți returna fără nicio problemă în 30 de zile calendaristice. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de retur și să trimiți produsul la adresa showroom-ului. În maxim 14 zile de la primirea returului, vei avea banii în cont. În magazinele de piese auto de cartier, acest lucru este de cele mai multe ori imposibil.

După cum poți observa, avantajele de a cumpăra piesele auto dintr-un magazin online sunt multe, așa că, data viitoare când ai o problemă cu mașina și ai nevoie de o anumită piesă, te așteptăm pe site-ul Autohut.ro și astfel vom găsi împreună soluțiile cele mai bune pentru ca mașina să fie reparată.

Foto: pixabay.com

Comments

comments

Postari similare