Home Utile Diferența Denso: Stergatoare auto hibrid

Diferența Denso: Stergatoare auto hibrid

by autohut
Cumpara stergatoare auto de la Autohut.ro

Cea mai bună opțiune Aftermarket

Pentru a împinge mai departe progresul în materie de piese de schimb, Denso a lansat, în 2005, o gamă OE de ștergătoare auto hibrid. Potențialul de profit al clienților este dat de performanțele superioare, beneficiile unice pe piață și garanția colaborării unui partener cu tradiție și cu o reputație impecabilă în domeniu.

Concepute cu un sistem integrat de lame complet acoperite și cu braț de cuprindere, ștergătoarele auto hibrid combină un design avansat și eficient cu un aspect plăcut și discret. În interiorul dispozitivului de ștergere sunt plasate vertebre care asigură că suprafața de acoperire e mai largă, iar lama de cauciuc rigid, acoperită într-un strat de grafit, contribuie la o ștergere netedă și precisă.

Caracteristici și avantaje

Stergatoare auto hibrid

Stergatoare parbriz

Ca jucător important pe piața pieselor auto aftermarket, Denso s-a dedicat, în crearea ștergătoarelor auto hibrid, pe un design aerodinamic și pe performante îmbunătățite. Astfel, în ceea ce privește designul, ștergătoarele sunt acoperite complet de un corp negru mat, ceea ce le face nederanjante în timpul condusului. În plus, datorită sistemului de montare extrem de ușor, prinderea și fixarea acestora se pot rezolva în câteva momente. Designul prezintă diferite avantaje, pornind de la faptul că ștergătoarele auto hibrid de la Denso sunt elegante, se combină fără dificultăți cu orice autoturism și oferă o acțiune superioară în comparație cu ștergătoarele auto obișnuite.

Datorită vertebrei speciale, capacitatea de prindere a ștergătoarelor auto hibrid e îmbunătățită, ducând la o aderență mai bună în contact cu parbrizul. Asta înseamnă că, indiferent de condițiile meteo sau de drum, aveți certitudinea celei mai bune performante. De asemenea, lama de cauciuc e învelită în granit, pentru o ștergere omogenă și eficientă. Denso vă oferă o durată de viață mai mare și cele mai silențioase ștergătoare auto de pe piață.

Chiar și atunci când sunt folosite în condiții de ninsoare sau ger, performanța ștergătoarelor auto scade, deoarece corpul protejează cauciucul, inclusiv față de efectul razelor ultraviolete sau față de mizerie sau praf. În acest fel ne asigurăm că livrăm produse de cea mai bună calitate, la nivele neegalate pe piață.

Scurtă descriere:

  • Lamă de ștergere învelită într-un strat de grafit
  • Durată lungă de viață
  • Rezistență mare la mizerie și praf
  • Performanțe îmbunătățite în condiții de frig sau ninsoare
  • Design aerodinamic cu sistem de prindere accesibil
Stergatoare Denso

Stergatoare parbriz hibrid Denso

Profită de șansa unui parteneriat de succes

Calitatea produselor Denso e ireproșabilă și asta pentru că, în comparație cu ceilalți producători de piese aftermarket, Denso se asigură că produsele destinate pieței post-vânzare se conformează specificațiilor pieselor originale.

Combinația unui sistem avansat, folosirea materialelor superioare și aspectul futuristic face din ștergătoarele auto hibrid de la Denso unele dintre cele mai căutate produse din gamă la nivel global. Nu e o surpriză faptul că producători auto de top le aleg ca produse originale pentru mașinile de serie. Profitând de exact aceleași tehnologii de producție, piesele Denso aftermarket oferă partenerilor și clienților finali acces fără precedent la cele mai avansate ștergătoare auto de pe piață.

Cat de des trebuie inlocuit un stergator de parbriz?

De regulă, ştergătoarele pentru parbriz trebuie înlocuite cel puţin anual. În Europa nordică, acestea trebuie înlocuite o dată în timpul verii şi o dată pe timpul iernii deoarece lumina şi umezeala deteriorează lama din cauciuc. În sudul Europei, durata de viaţă a ştergătoarelor este scurtată de razele solare intense (radiaţii UV) şi necesită, de obicei, înlocuirea anuală.

De ce este necesara inlocuirea?

Ştergătoarele se deteriorează în timp şi duc la o curăţare insuficientă şi neuniformă a parbrizului. Pentru a asigura o vedere clară şi sigură chiar şi în condiţii de vreme rea, este important să vă asiguraţi că ştergătoarele sunt verificate periodic şi înlocuite imediat ce se observă deteriorarea.

Intra pe www.autohut.ro si cumpara stergatoare parbriz si luneta in rate online fara dobanda si livrare in 24 de ore!

1-150I1201KOc

Comments

comments

Postari similare

Lasa-ne un comentariu