Home StiriDiverse Păreri despre noua Dacia Logan – design, spațiu de stocare, motorizare

Păreri despre noua Dacia Logan – design, spațiu de stocare, motorizare

by autohut

 

Logan rămâne în continuare una dintre cele mai bune mașini pe care producătorul francez de automobile Renault le-a produs sub marca Dacia, atât pentru piața din România, cât și pentru export. Lansat la mijlocul anilor 2000, Loganul și-a câștigat rapid fani în întreaga țară, prin prospețimea design-ului (comparativ cu mult mai bătrânele 1300 sau 1310), spațiul generos și rezistența materialelor.

 

Noile modele surprind și mai mult la aceste capitole, de aceea, putem spune că noul Logan este una dintre cele mai bune mașini low-cost ale momentului. Așadar, dacă îți dorești o mașină ieftină și bună pentru familia ta, ar trebui să citești acest articol până la final, pentru că Loganul poate fi o variantă câștigătoare pe lista ta de opțiuni. Iată mai exact de ce:

 

Design echilibrat și materiale rezistente

Interior spațios. Portbagaj rezonabil

Manevrabilitate în trafic

 

Design echilibrat și materiale rezistente

Din punct de vedere al design-ului, noua Dacia Logan este net superioară modelelor anterioare, prin liniile ferme ale caroseriei și mix-urile cromatice de bun gust. În mod neobișnuit pentru o mașină realizată sub marca Renault, noua Dacia Logan exprimă o robustețe întâlnită mai degrabă la autoturismele nemțești decât la cele ale producătorilor francezi.

 

Mai mult decât atât, versiunea de top a noului Logan (Laureate) vine cu spoilere vopsite în aceeași nuanță ca cea a caroseriei și jante din aliaj. Așadar, ce ți-ai putea dori mai mult de la design-ul uneia dintre cele mai bune mașini low-cost din ultimii ani?

Interior spațios. Portbagaj rezonabil

La interior, noua Dacia Logan oferă un spațiu generos, iar portbagajul de 510 litri permite depozitarea fără probleme a tuturor bagajelor tale, atunci când pleci în excursie cu familia. Lățimea banchetei din spate permite un confort sporit tuturor celor 3 pasageri, care se vor simți excelent în timpul unei călătorii lungi cu noul Logan.

 

Cotierele de pe uși permit un confort real celor care vor să își sprijine brațele în timpul mersului, iar spațiul din dreptul genunchilor este cu adevărat încăpător. Per ansamblu, interiorul spațios al acestui model îl transformă automat în varianta câștigătoare, atunci când cauți o mașină low-cost pentru confortul întregii familii.

Manevrabilitate în trafic

Pe noua Dacie Logan, ESP-ul vine ca dotare standard, iar noul motor turbo pe benzină este fără discuție superior precedentului de 1.6l. La drum lung, suspensiile oferă un confort deplin pasagerilor, fiind în același timp incredibil de silențioase pentru o Dacie.

 

Este o mașină care oferă extrem de multă siguranță la condus, iar motorul silențios completează aceeași nuanță de eleganță și confort, pe care noua Dacia Logan o oferă celor care o conduc. Pentru cei 90 CP ai săi, noua Dacia Logan accelerează excelent, iar pentru viteze din dreptul pragului de 100 km / h, coborârea într-o treaptă inferioară este de bun augur pentru un zvâc la putere la accelerare.

 

Dacă bugetul tău nu îți permite achiziții uimitoare, noua Dacia Logan este fără discuție una dintre cele mai bune mașini de familie pe care o poți cumpăra. O simplă privire asupra liniilor sale te va convinge de faptul că între noul Logan și vechile modele de la jumătatea anilor 2000 au rămas incredibil de puține asemănări.

 

Cât despre spațiul interior (pasageri/bagaje) sau despre cât de ușor se conduce, nu trebuie decât să iei o astfel de mașină în teste, pentru a te convinge singur de calitățile sale uimitoare. Iar dacă ai vreodată nevoie de o piesă de schimb, pe care să o comanzi online și pe care să o primești acasă în cel mai scurt timp posibil, pe autohut.ro găsești piese auto pentru Dacia, indiferent de modelul pe care îl conduci.

 

De la filtre de ulei la sisteme de frânare, de la suspensii la sisteme de alimentare, noi te așteptăm pe site cu o gamă completă de piese auto pentru Dacia, așa că aruncă un ochi peste oferta noastră și comandă tot ce vrei, în cel mai simplu mod posibil.

Sursa foto: https://paultan.org/2012/09/25/new-dacia-logan-and-sandero-hatch-heading-to-paris/

Comments

comments

Postari similare