Home Utile 5 motive pentru care sa alegi AutoHut dintre toate service-urile auto din Bucuresti

5 motive pentru care sa alegi AutoHut dintre toate service-urile auto din Bucuresti

by autohut
Service auto Bucuresti

Service auto Bucuresti

 

Sursa foto: attacproject.eu

 

Exista sute de service-uri auto in Bucuresti – unele mai bune, altele mai putin bune, altele inacceptabil de scumpe. AutoHut pune la dispozitia clientilor sai un atelier unde orice autoturism este primit cu grija si unde orice reparatie sau revizie se face cu simtul raspunderii.

 

AutoHut este primul magazin de piese online din Romania cu atestarea TecDoc.

Certificatul “TecDoc inside” atesta calitatea produselor pe care le comercializam si ofera posibilitatea de a identifica intr-un timp mai scurt piesele auto necesare clientilor nostri.

In plus, aceasta certificare este obtinuta numai de magazine online care colaboreaza cu dealeri de incredere, astfel incat produsele din magazinul nostru virtual sunt fie piese auto originale, fie piese autorizate de catre producatorii auto.

 

AutoHut iti va monta gratuit orice baterie auto, indiferent de modelul masinii tale.

Bateriile auto nu pot fi montate oricand, oricum si de catre oricine. De curand, insa, AutoHut a obtinut autorizatia pentru a monta orice baterie auto, indiferent de modelul masinii care intra in service.

Daca ai cumparat bateria de la noi, echipa de mecanici din service-ul nostru ti-o va monta gratuit, tinand cont de toate recomandarile producatorului privind pozitionarea bornelor si modul de fixare.

 

Suntem o echipa de profesionisti, la dispozitia ta.

Ideal ar fi sa nu ai nevoie de noi, insa daca apare o problema cu masina pe care o detii sau pe care o conduci, este bine de stiut ca exista acest service auto in Bucuresti, unde mecanicii sunt experimentati si responsabili.

Profesionalismul echipei din service-ul nostru auto este dovedit atat de numeroasele certificari obtinute in timp, cat si de miile de clienti satisfacuti.

 

Dispunem de echipamente tehnice de ultima generatie.

Echipamentul tehnic si instrumentele folosite la orice lucrare de reparatie sau la reviziile auto cantareste greu in calitatea serviciilor oferite. Utilizand aparaturi si unelte de noi si de calitate, efortul fizic al mecanicilor este minimizat, astfel incat acestia sa isi poata concentra intreaga atentie asupra masinii tale si sa ii acorde la fel de multa atentie si dedicatie ca si cum ti-ai repara-o cu mainile tale.

 

Piesele auto comercializate si accesoriile auto folosite pentru masina ta sunt de calitate superioara.

Indiferent ca esti in cautarea unor piese auto online pentru o anumita marca sau ca doresti piese auto ce se incadreaza in categoria de “universale”, cum sunt uleiul de motor, anvelopele, bateriile auto, becurile auto si asa mai departe, poti avea certitudinea ca produsele pe care le comanzi din magazinul nostru online sunt de calitate superioara.

Atat certificatul TecDoc, cat si recomandarile de la clientii nostri de pana acum, ne recomanda in acest sens.

 

Pentru orice informatie privind piesele auto sau oferte de pret pentru diferite reparatii, contacteaza-ne!

Comments

comments

Postari similare