Home Utile Păreri Dacia Sandero Stepway – alternativa perfectă pentru modelul Duster

Păreri Dacia Sandero Stepway – alternativa perfectă pentru modelul Duster

by autohut

Istoria lui Sandero Stepway este una extrem de interesantă: dacă inițial, cei de la Renault și-au dorit că acest autoturism crossover low-cost să ajungă doar pe piețele din America Latină, succesul datorat vânzărilor foarte bune a generat o schimbare a planurilor. Așadar, cu doar un mai târziu de la lansarea acestui autoturism în țările latine de peste Ocean, Sandero Stepway își făcea apariția și în Europa, sub denumirea de Dacia Sandero Stepway.

În România, succesul de care s-a bucurat acest autoturism a confirmat încă o dată faptul că oferta de mașini Dacia capătă proporții generoase, prin produse ce ating o gama variată de nevoi, atât la persoane fizice, cât și la persoane juridice. De ce Dacia Sandero Stepway este o mașină potrivită pentru tine, afli chiar acum din rândurile de mai jos:

In acest articol puteti citi despre:

Dacia Sandero Stepway – cel mai bun design al unei Dacii
Dacia Sandero Stepway – confort deplin și spațiu pe măsură
Dacia Sandero Stepway – motorizare nouă, rezultate excelente

Dacia Sandero Stepway – cel mai bun design al unei Dacii

Din punct de vedere al design-ului, forța este un atribut exprimat fără mari problemele de liniile lui Sandero Stepway. Fără niciun fel de exagerare, acest autoturism este alternativa perfectă pentru Dacia Duster, remarcându-se atât prin robustețe, cât și prin sportivitate. Fiind gândit din start ca un crossover cu pretenții de SUV, garda la sol este de 20 de cm. Sandero Stepway este exemplu perfect de crossover aparținând clasei mici de autovehicule, având poate cel mai interesant design al unei Dacii. Dar să vedem în continuare și ce oferă Sandero Stepway la interior:   

Dacia Sandero Stepway – confort deplin și spațiu pe măsură

Istoria o confirmă! În interiorul unui nou model de Dacie s-au găsit mereu suficiente asemănări cu modele mai vechi, iar acest lucru se întâmplă și în cazul unei Dacia Sandero Stepway. Sunt vizibile similitudinile dintre liniile interioare și liniile planșei de bord cu cele de la Logan sau Sandero. Însă aerul nou și plusul de prospețime sunt oferite de design-ul scaunelor, tapițerie și cromatică.

Dacă scaunele oferă un plus de sportivitate și dinamism, tapițeria (în gri și alb) garantează un aer mult mai fresh întregului decor. Cât despre spațiul pentru pasageri sau bagaje, Sandero Stepway oferă același volum ca un Sandero clasic, cu mici diferențe de poziționare a anumitor piese auto de pe bord (exemplu: volanul este poziționat mult mai sus decât în cazul unui Logan sau al unui Sandero obișnuit)

Dacia Sandero Stepway – motorizare nouă, rezultate excelente

Experții afirmă la unison faptul că cea mai bună motorizare pentru Dacia Sandero Stepway este cea dCi de 1.5 litri, cu o putere de de 90 CP. Este poate cel benefic mix pentru un crossover robust, oferindu-i forță și echilibru, dar totodată confort și manevrabilitate pe diferite tipuri de carosabil.

Cele 5 trepte de viteză ale Daciei Sandero Stepway își fac foarte bine treaba, mai ales în curbe sau la depășiri în viteză. Chiar și în treptele superioare, atunci când vei călca pedala de accelerație, vei simți acel zvâc de care ai nevoie pentru a depăși fără probleme și în cel mai scurt timp posibil.

Poate că la viteze de peste 90-100 km/h, Dacia Sandero Stepway nu suportă atât de bine turbulențele aerodinamice, însă acest aspect nu trebuie să îi îngrijoreze pe cei care vor să își cumpere această mașină, pentru că drumurile lungi sunt chiar confortabile, datorită suspensiilor moi și ESP-ului. Însă trebuie să reții un lucru cât se poate de important: Sandero Stepway nu este o mașină cu care să te aventurezi pe trasee de munte, însă te va surprinde în cel mai frumos mod posibil, atunci când o vei conduce pe distanțe lungi de drum întins.

Cât despre piesele auto de care acest autoturism are nevoie, nu putem decât să îți spunem un singur lucru: pe autohut.ro găsești piese auto de Dacia la cele mai avantajoase prețuri, astfel încât călătoriile cu autoturismul tău să fie descrise mereu de siguranță, confort și continuitate. Nu trebuie decât să selectezi modelul de Dacie dorit și să pui apoi în coșul de cumpărături toate piesele auto pe care le dorești.

Pașii premergători comenzii sunt cât de poate de simpli, iar livrarea de piese auto pentru Dacia ajunge în cel mai scurt timp posibil, exact la adresa pe care tu ai specificat-o. Așa că te așteptăm la noi pe site de fiecare dată când vrei să cumperi o piesă auto foarte bună pentru Dacia ta!

Sursa foto: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Dacia_Sandero_Stepway_-_Mondial_de_l%27Automobile_de_Paris_2014_-_002.jpg

Comments

comments

Postari similare