Home Utile 3 produse de curatare ideale pentru masina ta

3 produse de curatare ideale pentru masina ta

by ana nicoara
Masina curata

Stiai ca unii oameni te judeca dupa modul in care arata masina ta? Poate si tu ai facut asta la un moment dat. Un parbriz murdar, plin de urme de insecte, sau niste anvelope pline de noroi cu siguranta nu fac o impresie prea buna. In plus, o masina curata este o masina ce poate fi condusa in siguranta si aici nu ne referim doar la acele piese auto care se vad, ci si la cele din interiorul masinii care asigura functionarea ei la capacitate maxima. Asa ca, ar fi bine ca data viitoare cand pleci la drum sa ai in masina urmatoarele 3 produse de curatenie:

Solutie de sters geamurile

Ai vazut deja cat de repede se murdareste parbrizul, mai ales vara. Daca vrei sa ai mereu geamurile de la masina curate, ar fi bine sa ai in masina o carpa de microfibra si o solutie de curatat geamurile. Nu este de ajuns insa sa ai aceste produse in masina, ci trebuie sa si stii cum sa iti cureti cat mai eficient parbrizul. Intotdeauna trebuie sa incepi cu interiorul parbrizului! Folosind miscari ample, intinde solutia de curatare a gemurilor si apoi sterge cu o carpa uscata. Repeta acelasi procedeu si pentru partea exterioara si esti gata de drum.

Pentru partea de stergere a geamurilor noi iti recomandam sprayul pentru curatarea geamurilor de la Dynamax. Daca te confrunti cu urme de insecte pe parbriz mult prea des, poate nu ar strica sa ai in portbagaj si o solutie Killer Pulimoscerini de la Mafra, iar daca iti doresti mereu geamuri stralucitoare, atunci cea mai buna varianta este tratamentul de protectie parbriz si geamuri de la Liqui Moly. Bineinteles, in sezonul rece nu ar trebui sa iti lipseasca sprayul pentru dezghetarea geamurilor sau cel anti-aburire, iar pentru zilele ploioase de vara, tratamentul antiploaie pentru parbriz Dynamax Rain Off va face condusul in conditii de intemperii mult mai placut.

Solutia de deblocat suruburi

Cu siguranta nu te-ai gandit pana acum ca ar trebui sa ai la tine mereu o solutie pentru deblocat suruburile, nu? Ce te faci daca trebuie sa schimbi un bec sau trebuie sa repari pe moment una din piesele auto si surubul este blocat? Un astfel de produs te poate ajuta sa economisesti timp si bani – timpul pe care il pierzi prin service-uri si banii pe care va trebui sa ii investesti ulterior in schimbarea vreunei piese auto pentru ca ai tras prea tare de surub si ai rupt-o sau avariat-o in vreun fel. Uneori, lucrurile la care ne gandim cel mai putin sunt lucrurile care ne ajuta sa depasim situatiile limita.

Solutie pentru curatarea interiorului

De ce sa dai mereu banii la spalatorie pentru a-ti curata masina la interior cand poti investi intr-o solutie pentru curatarea interiorului si sa ai astfel mereu o masina stralucitoare? Cu solutia pentru curatare interior universala de la Dynamax poti curata covoroasele, tapiteria, pielea sintetica, partile metalice ale masinii, chiar si geamurile. Tot ce trebuie sa faci este sa o aplici, sa o lasi sa actioneze timp de 10-20 de secunde si apoi sa stergi totul cu o laveta curata. In mai putin de 5-10 minute poti avea o masina parca abia iesita din spalatorie.

Sunt mult mai multe produse de curatenie si ingrijire pentru masini si piese auto pe care le poti gasi pe site-ul nostru, insa acestea 3 prezentate mai sus ar trebui sa se regaseasca oricand in masina ta. Nu uita, o masina curata atat la interior, cat si la exterior, este singura care ar trebui sa te reprezinte!

Comments

comments

Postari similare