Home Utile Ghidul de exploatare si intretinere a vehiculului pe timp de iarna

Ghidul de exploatare si intretinere a vehiculului pe timp de iarna

by autohut

 

Autohut.ro lanseaza “Ghidul de exploatare si  intretinere a vehiculului pe timp de iarna”

 

Autohut.ro vine in intampinarea soferilor cu un Ghid de folosire si intretinere a vehiculului pe timp de iarna cu scopul informarii corecte si inspre educarea soferilor tineri dar nu numai, care utilizeaza vehiculul in aceasta perioada rece din an.

 

Avand in vedere conditiile de trafic si comportamentul diferit al vehiculului pe timp de iarna, demersul autohut.ro  vine ca urmare a intentiei de a induce in randul soferilor un comportament adecvat si de constientizare a importantei adaptarii vehicului la conditiile de vreme.   Ghidul se axeaza pe componenta de preventie si de exploatare a vehiculului in conditii de confort si siguranta aducand in atentia soferilor o serie de informatii utile.

 

“Am creat acest ghid pentru a induce un comportament de preventie in randul soferilor din Romania si de a contribui la educatia rutiera si la constientizarea masurilor ce trebuiesc a fi luate pentru echiparea si utilizarea corespunzatoar a vehiculelor in trafic” a declarat Alexandru Stoinea, reprezentant Autohut.ro.

 

Dotarea masinii cu anvelope de iarna, verificarile tehnice de baza pentru perioada rece precum  starea sistemului de franare, starea bateriei vehiculului, nivelul si calitatea antigelului, starea stergatoarelor de parbriz/luneta sunt doar o parte din recomandarile propuse pentru echiparea vehiculului in aceasta perioada de catre echipa autohut.ro

 

Vezi aici Infografic Autohut

 

Despre autohut.ro:
Autohut.ro este unul din
tre principalii jucatori de pe piata de piese auto online ce ofera un portofoliu complet de peste 2 milioane de piese si accesorii pentru orice tip de masina, la preturi deosebit de attractive. Fiind optimizat pentru utilizarea prin intermediul smartphone-urilor si tabletelor este cel mai ușor de utilizat magazin online de piese auto, care oferă profesionalism, promptitudine, siguranță, garanția produselor și nu în cele din urmă, un preț corect.

 

Pentru mai multe detalii si pentru consultarea ofertei Autohut, va recomandam sa accesati website-ul www.autohut.ro sau sa ii contactati la adresa [email protected]

 

Comments

comments

Postari similare

Lasa-ne un comentariu