Home AutoexpertStiri auto Autohut.ro – primul magazin online de piese auto certificat TecDoc

Autohut.ro – primul magazin online de piese auto certificat TecDoc

by autohut

Este oficial! Va anuntam cu mandrie ca am devenit primul magazin online de piese auto certificat TecDoc inside din Romania.

Primul magazin online de piese auto certificat Tecdoc

De ce cu mandrie?

Pentru ca reprezentantii TecDoc sunt extrem de pretentiosi atunci cand vine vorba sa-si aleaga cine sa le devina sau nu parteneri. Dovedind ca este primul magazin online de piese auto din Romania care isi doreste cu adevarat o afacere legitima, dupa doi ani de tratative, Autohut.ro a reusit sa introduca pe piata romaneasca una dintre cele mai eficiente licente de identificare a pieselor auto.

Ce inseamna certificat TecDoc?

TecDoc colecteaza si centralizeaza datele relevante de la producatorii de piese de schimb de vehicule si pune aceasta baza de date la dispozitia dealerilor de piese si garaje intr-o forma standardizata, completa si actualizata, simplificand astfel munca de zi cu zi in domeniul pieselor auto.

Autohut.ro online de piese auto recunoscut de Tecdoc

Cum te influenteaza acest certificat pe tine, client Autohut?

Identificarea pieselor auto intr-un mod rapid, dar si corect, este esentiala in relatia cu clientul. Cu ajutorul acestei baze de date, specialistii Autohut.ro vor putea identifica mult mai usor si mai sigur piesa de schimb de care are nevoie masina ta. Mai mult, ca sa fie totul si mai simplu pentru tine, poti sa apelezi la mecanicii service-ului nostru auto din Bucuresti, Atelierul Autohut pentru a monta piesele auto comandate pe autohut.ro.

Nu uita sa intri pe www.autohut.ro, dar si pe Facebook, pentru a fi la curent cu cele mai noi promotii Autohut!

 

 

 

 

Comments

comments

Postari similare

1 comment

Robert September 6, 2016 - 6:26 pm

Felicitări. Ma gândesc la un business asemanator. La ce preț ajunge Licența?

Concurs. Puteți câștiga pana la 8% comision la Autohut în septembrie. September 12, 2016 - 1:36 pm

[…] Tot din această lună Autohut.ro devine primul magazin online de piese auto din România certificat TecDoc Inside. […]

Lasa-ne un comentariu