Home Stiri Noul Citroen C3

Noul Citroen C3

by autohut
Citroen C3 2017

Producatorii de autovehicule incearca in mod constant sa imbunatateasca aspectul masinilor lor, precum si gradul de confort din interiorul masinii. Astfel, dotarile din interiorul autoturismelor se schimba de la model la model, devenind din ce in ce mai moderne, mai “smart”, mai complexe.

Citroen C3 2017

Copyright William Crozes @ Continental Produtions

Sursa foto: dzchannel.net

Despre noua versiune Citroen C3

Noul Citroen C3 are un design exterior inspirat de C4 Cactus si de C4 Picasso si concureaza cu alte doua masini lansate anul  acesta: noul Renault Clio si noul Ford Fiesta, ce vor fi lansate in ianuarie 2017.

Noua versiune de C3 este o masina pentru familie, de talie medie, in 5 usi, conform cererii de pe piata. Modelul imbina simplitatea modelului C4 Cactus si eleganta C4 Picasso. Intre noutatile implementate pe aceasta masina se numara un sistem de navitatie 3D, cu informatii actualizate despre trafic in timp real, precum si camera pentru marsarier si camera pentru monitorizarea unghiului mort, o problema foarte mica si de o importanta foarte mare in acelasi timp.

Acest model de masina ofera posesorului sau sa transmita imagini live, multumita sistemului format din camera de filmat, GPS si conexiune la internet – astfel, vor putea fi surprinse tot felul de momente din trafic.

Masina poate fi solicitata in mai multe culori, cu sau fara bule de aer laterale (“airbumps”), intr-o singura culoare sau intr-o combinatie de culori.

Dimensiunile motorului pot varia, clientul putand sa aleaga 1 dintre cele 3 dimensiuni, pe motorina sau pe benzina, cu o putere de 68 (cu emisii de CO₂ de 87g/km), 82 (cu emisii de CO₂ de 99g/km) sau 110 cai putere (cu emisii de CO₂ de 100 g/km).

Noi sau vechi, chiar si masinile Citroen au nevoie de piese auto

Desi masinile noi vin cu toate dotarile pe care ti le doresti si pe care le soliciti producatorului, la un moment dat tot vei dori sa schimbi sau sa adaugi ceva la masina ta, fie ca vei dori sa instalezi un suport auto de biciclete, fie ca vei avea nevoie de huse noi, solutii de curatare si intretinere, accesorii pentru transportul animalelor de companie, un kit de distributie Citroen sau alte piese si accesorii auto.

 

In timp, cu siguranta vei avea nevoie si sa schimbi cateva maruntisuri ca becurile auto, placutele si discurile de frana, uleiul de motor si alte astfel de consumabile. Pe acestea le vei gasi de fiecare data in categoria de produse universale sau in categoria de “consumabile”, iar cheltuielile cu aceste produse auto nu vor fi foarte mari, asa ca nu reprezinta un motiv de ingrijorare.

Comments

comments

Postari similare

Lasa-ne un comentariu