Home StiriDiverse Atelierul Autohut.ro, service auto in Bucuresti marca Autohut

Atelierul Autohut.ro, service auto in Bucuresti marca Autohut

by autohut

Service auto in Bucuresti, marca Autohut

Dupa 3 ani de la lansarea Autohut.ro, echipa noastra s-a marit si ne-am extins domeniul de activitate: am deschis, in Bucuresti, primul nostru service auto: Atelierul Autohut! Dorindu-ne sa iti oferim aceleasi servicii de calitate cu care te-am obisnuit pana acum, am adunat o echipa de oameni tineri, pasionati de domeniul auto si cu experienta.

Service auto bucuresti

Service auto bucuresti

 

Pentru ca stim ca iti iubesti masina, in completarea echipei, incepand cu luna decembrie 2015, service-ul nostru auto din Bucuresti Atelierul Autohut este autorizat RAR, avand stand de frana, elevatoare si scule noi si performante.

 

Cu toate astea, ca sa nu punem in practica celebra zicala “graba strica treaba” am inceput cu pasi inceti, dar siguri. Va oferim pentru moment, in Atelierul Autohut, servicii de mecanica. Mai exact: inlocuim filtre si ulei (revizia auto), schimbam discuri si placute de frana, dar si ambreiaje, distributii si amortizoare. Astfel, acum ai posibilitatea sa apelezi la mecanicii service-ului nostru auto din Bucuresti pentru a monta piesele auto comandate pe autohut.ro!

 

Service auto Bucuresti

Service auto Bucuresti

De asemenea, serviciile pe care le avem pentru cumpararea pieselor si accesoriilor auto de pe site-ul autohut.ro, sunt valabile si pentru Atelierul Autohut. Poti plati in rate, fara dobanda, prin Star BT sau Card Avantaj, primesti garantie la produse si manopera iar daca esti prietenul nostru pe Facebook si ne urmaresti site-ul online, poti sa fii mereu la curent cu promotiile noaste pentru piese auto si servicii. Pentru orice intrebari sau daca aveti nevoie de sfaturi, echipa noastra iti ofera, prompt, consultanta profesionala.

 

 

 

Te asteptam la Atelierul Autohut, service auto din Bucuresti, si suntem siguri ca vei fi incantat si multumit de modul in care avem grija de masina ta!

Citeste si articolul din presa

 

 

Comments

comments

Postari similare

Lasa-ne un comentariu