Home StiriDiverse 3 piese auto pe care sa le cumperi noi si NU la mana a doua

3 piese auto pe care sa le cumperi noi si NU la mana a doua

by autohut

Daca vrei sa iti pui masina la punct inainte de concediu, iti poti cumpara o multime de piese auto de la Autohut, pentru ca iti garantam intotdeauna produse de calitate si intotdeauna NOI. De ce este bine sa iti cumperi piesele auto noi si nu second-hand? Pentru ca te bucuri de o calitate ridicata a materialelor, de o eficienta sporita pe termen lung, precum si de o garantie oferita de producator. Pleci cu masina la drum in aceasta vara? Atunci ar fi bine sa verifici calitatea urmatoarelor piese auto, iar daca aceasta nu este cea dorita, este important sa le cumperi noi, in niciun caz la mana a doua:

Discurile de frana

Daca vrei sa te bazezi pe faptul ca masina ta te va duce cu bine la destinatie, trebuie sa treci pe foaie o lista de verificari, inainte de calatoria din concediu. Iar poate printre cele mai importante piese auto pe care trebuie sa le verifici se numara discurile de frana. Probleme cu acestea? Atunci este extrem de important sa iti pui pe masina discuri de frana noi, inainte de vacanta. Nu iti recomandam sa cumperi un astfel de produs la mana doua, doar pentru ca este mai ieftin sau mai usor de obtinut. Discurile de frana second-hand pot fi uzate sau strambe, lucru ce poate afecta intregul proces de franare.

Bujiile

Poate ca ai auzit de foarte multe ori de faptul ca bujiile pot da acelasi randament, chiar si atunci cand aceste piese auto sunt cumparate de la un cimitir de masini, sau de la samsarii din targul auto. Ei bine, acest lucru este cat se poate de fals. De fapt, bujiile deja uzate nu vor mai permite o aprindere la fel de buna a motorului, de aceea, va fi nevoie de mult mai mult combustibil lunar, pentru a te deplasa cu autoturismul personal.

Amortizoarele

Aceste piese auto joaca un rol extrem de important in intregul sistem de suspensie al masinii tale. Ele sunt responsabile de modul in care se realizeaza contactul pneurilor cu partea carosabila, de absorbtia socurilor, precum si de modul in care masina efectueaza virajele. Asa ca aceste componente vitale ale autoturismului trebuie sa fie cumparate intotdeauna noi, deoarece unele cumparate la mana a doua nu ofera garantia unei durate de viata foarte mari.

Mai mult decat atat, amortizoarele uzate pun mari probleme soferului in a mentine o directie dreapta a masinii, in timpul mersului. Asa ca fii sigur ca ai amortizoare foarte bune, inainte de a pleca la drum cu intreaga ta familie.

Iata 3 piese auto pe care trebuie sa le cumperi intotdeauna noi si niciodata second-hand. In cazul in care mergi pe cea de-a doua varianta, te expui la un numar intreg de riscuri, iar in final, costurile pe care tot tu le suporti vor fi mult mai mari. Asa ca intra chiar acum pe autohut.ro si comanda exact atatea piese auto cate vrei, pentru a te asigura ca pleci mereu la drum fara probleme. Gata de vacanta? Iti dorim concediu placut si drumuri sigure!

Sursa foto: https://pixabay.com/en/motorcycle-motor-screw-view-details-2651286/

Comments

comments

Postari similare