Home Stiri Se lanseaza Mazda 6 model 2017

Se lanseaza Mazda 6 model 2017

by autohut
Piese auto Mazda 6

Toamna aceasta se lanseaza un nou model de Mazda: Mazda 6 model 2017. De la model la model, producatorii finiseaza design-ul masinilor ce le poarta numele si le imbunatatesc dotarile. Ce are in diferit Mazda 6 model 2017 fata de restul masinilor produse pana la acest moment de Mazda si de ce ai alege o masina Mazda in defavoarea altor producatori?

 

Atunci cand cumperi o masina trebuie sa stii ca producatorii auto nu fac imbunatatiri numai la modelele noi: uneori, modificarile de dotari apar si de la an la an, la acelasi model. De aceea, atunci cand este nevoie sa schimbi piesele auto trebuie sa stii din ce an este masina ta.

Piese auto Mazda 6

Sursa foto: carsintrend.com

Despre noua Mazda 6

Bineinteles, un model nou are nevoie de un design nou, interior si exterior. Imbunatatirile interiorului sunt cele mai usor de definit, caci acestea se reflecta in adaugarea a doua gadget-uri auto: un Head Up Display (cu rezolutie, grafica si lizibilitate superioara ultimelor modele, ceea ce permite vizualizarea imaginilor si informatiilor afisate in conditii diferite de luminozitate) si un ecran TFT LCD 11 cm (4,6 inch) cu o grafica optimizata pentru sofer.

Un alt element de noutate pentru Mazda 6 versiunea 2017 este tehnologia iACTIVSENSE, reprezentata de un sistem de senzori si camere video care sporeste siguranta in trafic si ajuta la respectarea regulilor de circulatie: sistemul TSR (Traffic Sign Recognition) identifica indicatoarele si atentioneaza soferul in privinta semnelor de circulatie atunci cand autovehiculul nu se incadreaza in parametrii specificati de semnele respective. iACTIVSENSE cuprinde si sistemul de detectare a altor vehicule din trafic Advanced SCBS (Advanced Smart City Brake Support), care inlocuieste laserul cu infrarosu cu o camera cu senzori.

Versiunea 2017 de la Mazda 6 va dispune de 3 variante de motorizare SKYACTIV, dintre care doua pe benzina (cu 150 si, respectiv, 192 CP) si 1 diesel (cu 150-175 CP), acestea avand capacitati de 2.0, 2.5 si, respectiv, 2.2l.

Elementele de noutate, precum si designul modern cu influente futuriste fac din Mazda 6 2017 o masina cel putin dezirabila. Arata bine si te duce repede – ce altceva ti-ai mai putea dori de la o masina noua?

De unde iei piese auto pentru Mazda?

Ce ti-ai mai putea dori de la o masina? Sa nu se strice. Totusi, inevitabil, in timp se vor uza cateva piese auto, iar atunci vei avea nevoie de un magazin online cu piese auto Mazda. Precum probabil ai vazut deja, noi comercializam piese auto pentru diferite branduri de masini, asa ca iti putem pune la dispozitie orice piesa auto Mazda iti trebuie pentru lucrarile de intretinere a unei masini noi sau pentru reparatii auto, atunci cand este cazul.

Detinand piese auto pentru 12 modele ale brandului Mazda, este imposibil sa nu gasesti la noi piesa auto potrivita masinii tale: fie ca a fost creata special pentru modelul tau de Mazda, fie ca este o piesa Mazda compatibila cu autoturismul tau.

Asadar, indiferent ca iti vei lua noua Mazda 6 2017, indiferent ca ai deja un alt model de Mazda, te asteptam cu o gama variata de piese auto Mazda 6!

Comments

comments

Postari similare

Lasa-ne un comentariu