Home Stiri S-a descoperit BMW-ul lui Elvis!

S-a descoperit BMW-ul lui Elvis!

by autohut
BMW Elvis inainte de restaurare

Pentru oricine este pasionat de autovehicule, masinile vedetelor reprezinta cireasa de pe tort, iar cand este vorba despre o legenda ca Elvis, este atrasa chiar si atentia celor mai indiferente persoane. Dupa jumatate de secol, BMW-ul lui Elvis a fost gasit si restaurat.

 

Acum, cu piese auto BMW noi si cu un aspect reconditionat, BMW-ul arata uimitor. Cei de la Airows scris ca BMW-ul lui Elvis a fost expus la Concours d’Elegance (concurs de estetica auto pentru masini de colectie) din Pebble Beach, eveniment anual care, anul acesta, a avut loc pe data de 21 august.

 

Nici nu are rost sa mentionam starea deplorabila in care a fost gasita masina: cu vopseaua imbacsita, ruginita, cu caroseria mancata de rugina, interiorul distrus… nu mai avea nimic din farmecul sau de odinioara…

BMW Elvis inainte de restaurare

 

Dupa ce timp de 50 de ani nu s-a stiut nimic de el, una dintre masinile preferate ale lui Elvis (fan al Cadillac-ului, de altfel) a iesit la suprafata. Echipa de specialisti de la BMW Classic a intrat imediat in posesia autoturismului, asa incat BMV-ul 507 Roadster care a apartinut odinioara Regelui a recapatat un aspect care sa iti taie respiratia.

 

Desigur, au fost folosite piese auto BMW noi, originale, pentru a le inlocui pe cele care erau mult prea uzate pentru ca masina sa mai poata functiona. Dupa ce toate piesele BMW-ului au fost inlocuite, autovehiculul a trecut prin toate lucrarile de tinichigerie si cosmetica auto de care a fost nevoie pentru ca autoturismul sa poata arata asa:

BMW restaurat - Piese BMW

 

Desi in viata de zi cu zi nu ai nevoie de piese auto pentru o reconditionare la fel de spectaculoasa, exista totusi posibilitatea ca BMW-u tau sa aiba nevoie, la randul sau, de lucrari de intretinere si de cateva piese de schimb. Indiferent de modelul de BMW si de problema pe care acesta o are, te asteptam in magazinul nostru online pentru a-ti oferi piese de calitate superioara si la preturi accesibile pentru BMW.

 

Sursa foto: airows.com

Comments

comments

Postari similare

Lasa-ne un comentariu