Home Utile Bateriile auto Varta – un plus de putere

Bateriile auto Varta – un plus de putere

by autohut
Bateriile auto Varta - un plus de putere

Baterii auto VartaBateriile auto Varta sunt printre cele mai cunoscute si cele mai folosite baterii de pe piata auto romaneasca. Cu o istorie de peste 125 de ani, bateriile Varta au ajuns in topul preferintelor cumparatorilor datorita raportului corect intre calitate si pret, al fiabilitatii, dar si datorita reducerii consumului de carburant.

Bateriile Varta sunt impartite in trei categorii: Black – cea mai accesibila din punct de vedere al pretului, Blue – care are un pret mediu, dar aduce un plus de performanta si Silver – cea mai buna calitate, numita si varianta premium a bateriilor Varta.

Bateria Varta Black poate fi considerata prima alegere pentru toate masinile conventionale cu cerinte de putere obisnuite. Fabricata in Europa, conform celor mai ridicate standarde, aceasta nu necesita mentenanta, asigura putere fiabila la pornirea la rece si ofera performante pe termen lung

 

Bateria Varta Blue exista pe piata in doua variante: Dynamic si Dynamic EFB, aducand un plus de putere pentru toate exigentele si pentru exploatarea Start-Stop. Adecvata pentru toate aplicatiile de inalta performanta, Blue Dynamic are o durata de viata dubla comparativ cu o baterie conventionala, reduce consumul de carburant, este ecologica si impresionant de puternica. Blue Dynamic EFB este capabila sa faca fata unor cerinte energetice mult mai mari, cum este cazul masinilor ce au accesorii electrice cu consum ridicat, spre exemplu: scaune incalzite, asistenta la parcare, aer conditionat, etc.

 


Bateria Varta Silver, varianta premium de la Varta, ofera o tehnologie de varf, garantand satisfacerea celor mai ridicate cerinte energetice. Fabricata in Germania, varianta Silver are o durata de viata tripla si este disponibila, in functie de preferinte, in doua variante: Dynamic si Dynamic AGM. Silver Dynamic este bateria premium pentru vehiculele fara Start-Stop, oferind o putere suprema la pornire si asigurand performante superioare masinilor cu multe aparate la bord. Silver Dynamic AGM, descrisa de producatori ca fiind cea mai buna bateriei care exista, este capabila sa alimenteze vehiculele cu dotari premium si accesoriile cele mai solicitante, fiind perfecta pentru sistemul Start-Stop avansat, care necesita o incarcare rapida a bateriei.


Acum, ca ai toate informatiile necesare, tot ce trebuie sa faci este sa intri pe Autohut.ro si sa iti alegi o Baterie Auto Varta potrivita pentru masina ta, dar si pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi oferte gandite special pentru tine si masina ta.

Comments

comments

Postari similare

Lasa-ne un comentariu