Home Utile Top 5 branduri premium de becuri din oferta noastra

Top 5 branduri premium de becuri din oferta noastra

by ana nicoara
far de masina luminat pe timp de ploaie

Un sistem de iluminare functional al masinii este esential pentru orice sofer. Pentru a conduce in siguranta si pentru a evita posibilele amenzi, ar fi bine sa acorzi atentia cuvenita becurilor pentru masina. Daca esti un sofer cu o anumita experienta, atunci probabil stii deja care sunt cele mai bune branduri de becuri pentru masina si de unde le poti cumpara. Inainte de a vorbi de branduri, ar fi bine sa mentionam cateva dintre cele mai importante criterii pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand vrei sa iti cumperi becuri pentru masina:

  • Compatibilitatea: primul lucru la care trebuie sa fii atent in momentul in care optezi pentru un anumic bec pentru masina este gradul de compatibilitate. Degeaba optezi pentru un bec de la cel mai bun brand de pe piata, daca nu l-ai ales pe cel potrivit pentru masina ta. Asa ca, verifica in primul rand tensiunea de alimentare si puterea de functionare.
  • Tipul becului: ai nevoie de un bec cu halogen, xenon sau LED? Ar fi bine sa stii raspunsul la aceasta intrebare data viitoare cand cumperi un bec pentru masina.
  • Culoarea: multi nu sunt foarte atenti la acest aspect, insa ceea ce ar trebui sa stii este faptul ca becurile auto albastre sau intr-o nuanta colorata, tip LED, pot atrage dupa sine sanctiuni din partea organelor de politie.

Revenind la branduri, multi clienti aleg becurile pentru masina strict in functie de producator. Anumiti producatori sunt mult mai cautati, cum ar fi cei premium pentru ca becurile fabricate de acestia sunt mult mai rezistente. Iata care sunt cele 5 branduri premium de becuri auto care se regasesc si in oferta noastra:

Osram

Osram este unul dintre cel mai mari producatori de obiecte de iluminat din lume, prin urmare, si produsele lor sunt de o calitate ridicata si sunt cautate de majoritatea soferilor. In oferta noastra vei gasi peste 80 de becuri de la producatorul Osram!

Philips

Philips are o istorie de peste 125 de ani in producerea becurilor pentru masina, iar pe site-ul nostru vei gasi o gama variata de becuri din care poti alege! Unul dintre cele mai apreciate becuri pentru masina de la Philips este varianta H7 Xtreme Vision, utile pentru drumurile lungi, in conditii de vizibilitate redusa.

Bosch

Un alt brand recomandat de specialisti este Bosch, un brand de altfel cu o experienta mare in acest domeniu. Pe site-ul nostru vei gasi peste 20 de becuri pentru masina la preturi extrem de accesibile!

Hella

Hella este un brand premium ce ofera solutii inovatoare de iluminat pentru industria auto. Daca optezi pentru becurile Hella din oferta noastra poti fi sigur ca vei conduce in siguranta pentru ca aceste becuri sunt realizate de cele mai moderne tehnologii de fabricatie.

Narva

Narva este o companie germana cu o istorie de peste 65 de ani, lider in multe tari din Europa, Africa de Nord sau America Latina in industria lampilor auto. Standardele inalte de calitate sunt cele care i-au adus o reputatia excelenta in intreaga lume, plasand acest brand in top 5 al celor mai bune branduri de becuri pentru masini.

Unii soferi opteaza pentru becuri auto ieftine, in timp ce altii opteaza pentru becuri de masina premium. Diferenta dintre cele doua categorii de soferii este ca cei din prima categorie vor investi intotdeauna mai mult in aceste accesorii auto pentru ca de regula, becurile auto ieftine sunt mai putin rezistente si necesita inlocuiri repetate, in timp ce becurile auto premium au o durata mai mare de viata. Deci, tu ce becuri pentru masina alegi?

Comments

comments

Postari similare