Home StiriDiverse De ce sa apelezi la specialistii din service-ul Autohut

De ce sa apelezi la specialistii din service-ul Autohut

by autohut

 

De cate ori este nevoie de mici reparatii la masina, probabil ca esti tentat sa incerci sa le remediezi de unul singur. Aceasta nu este, insa, cea mai buna solutie; la fel, nici sa ceri ajutorul prietenilor care par mai priceputi nu reprezinta decizia corecta. Recomandarea noastra este sa apelezi la serviciile unor service-uri auto, al caror personal este bine pregatit.

Experienta si profesionalism: calitatile principale ale specialistilor Autohut

Atunci cand semnalezi un aspect care tradeaza o problema de functionare a masinii tale, este normal ca primul instinct sa fie sa verifici chiar tu care ar putea fi cauza. Insa, de cele mai multe ori trebuie sa admiti ca este destul de dificil sa identifici de ce anume masina nu mai functioneaza in parametri optimi. Ce ai de facut in aceasta situatie? Desigur, sa mergi la un service auto. Daca masina prezinta semne ale unei avarii mai grave, este in regula sa mergi la cel mai apropiat service, insa doar pentru a nu afecta si alte piese componente. Cauta mai apoi un service specializat, unde sa ai garantia calitatii lucrarilor. Nu face rabat de la piese durabile si de la lucrari de manopera realizate cu profesionalism, atunci cand vine vorba de intretinerea masinii. O lucrare efectuata incomplet sau incorect poate provoca pagube si mai mari, ceea ce inseamna ca tu vei avea nevoie de timp, bani si nervi de otel pana ce masina va fi readusa in stare de functionare normala.

 

Autohut este service-ul auto unde profesionalismul ghideaza toate procesele pe care le presupune manopera. Cu o experienta vasta in domeniul auto, echipa noastra este pregatita sa iti vina in ajutor cu cele mai bune solutii pentru reparatiile masinii. Nu iti garantam neaparat ca sunt si cele mai ieftine, pentru ca niciodata nimic din ce va fi la pret prea scazut, nu va fi de calitate.

De asemenea, expertii Autohut recomanda sa nu astepti pana ce masina ta se defecteaza, ci sa o aduci la service pentru verificari periodice. Astfel, vei stii daca totul este in regula sau daca este nevoie de anumite reparatii, de schimbarea unor piese uzate sau de remedierea altor defectiuni de care nu iti poti da seama fiindca nu sunt tradate de niciun simptom.

Top 10 motive sa alegi produse si servicii Autohut

  • Produse de calitate, care poarta garantia producatorilor de renume din domeniul auto.
  • Service auto propriu pe Bulevardul Nicolae Grigorescu, nr. 110 (sector 3) unde beneficiezi de montaj pentru piesele comandate.
  • Consultanta de specialitate de la profesionistii serviciului Autohut.
  • Posibilitatea de a plati in rate fara dobanda, online sau la sediu, prin Card Avantaj sau Star BT.
  • Magazin online care poarta marca de atestare Trusted.ro
  • Livrare rapida prin curier in maxim 24 de ore sau in aceeasi zi in care a fost plasata comanda, prin ridicare personala de la sediul Autohut.
  • Confidentialitatea datelor personale, securizate prin Rapid SSL.
  • Posibilitatea de a returna produsele in termen de 30 de zile, urmand sa primenesti garantat banii inapoi.
  • Transport gratuit la o comanda de minim 399 de lei, indiferent de zona si de greutatea sau numarul coletelor.
  • Costuri de transport de doar 20 de lei pentru comenzile sub valoarea de 399 de lei, indiferent de locatie, greutatea sau numarul coletelor.

 

Mai noua, la Autohut primesti transport gratuit la comezi de minim 99 de lei. Grabeste-te sa-ti achizitionezi piesele necesare, pentru ca oferta este valabila pana pe data de 05.03, inclusiv. Ca sa ai de unde sa alegi, Autohut lanseaza promotii la articole si accesorii auto selectionate.

 

Fii un sofer prudent, prevenind defectiunile masinii. Fa o vizita la service-ul autorizat Autohut!

 

 

 

Comments

comments

Postari similare