Home StiriDiverse Top 8 cele mai potrivite produse care te ajuta sa ingrijesti masina iarna

Top 8 cele mai potrivite produse care te ajuta sa ingrijesti masina iarna

by autohut

Top 8 cele mai potrivite produse care te ajuta sa ingrijesti masina iarna

 

Odata ce sezonul rece a venit si gerul ne-a prins din urma, echiparea masinii cu produse speciale pentru iarna este foarte importanta. Fara ele, conditiile nefavorabile ne pot lua prin surprindere, iar sofatul ne poate da batai de cap.

 

Cu siguranta nu este prea comod sa te trezesti dimineata si sa iti gasesti masina inghetata sau sa pornesti la drum si sa realizezi ca automobilul nu este echipat corespunzator. Pentru astfel de probleme, este bine sa iti achizitionezi produse speciale pentru a face fata cu brio acestor luni friguroase.

 

Produse auto pentru iarna

  1. Anvelope de iarna. Potrivit reglementarilor Codului Rutier, fiecare sofer trebuie sa isi echipeze autovehiculul cu anvelope de iarna de cand temperaturile incep sa scada si se instaleaza iarna. Anvelopele de iarna sunt concepute dintr-un material special, flexibil, cu striatii, care sa permita masinii sa aiba aderenta mai buna pe carosabilul alunecos. Acestea sunt foarte rezistente si sunt recomandate doar in sezonul rece.

 

  1. Lant antiderapant. Daca esti un sofer responsabil, atunci stii ca lanturile pentru anvelope sunt importante in situatiile in care asfaltul este inghetat si acoperit cu zapada, iar controlul asupra masinii este greu de stapanit. Achizitioneaza setul potrivit pentru masina ta si citeste instructiunile de folosire de pe ambalaj.

 

  1. Lichid de parbriz. Acesta este un produs indispensabil atunci cand sezonul rece isi lasa urme pe parbrizul tau, cu chiciura, pelicula de gheata sau murdarie inghetata. Solutia pentru spalat parbrizul iarna este un lichid pulverizator care inmoaie gheata, eliminand-o cu mare usurinta.

 

  1. Stergatoare. Se intampla de foarte multe ori ca, in timpul iernii, stergatoarele sa nu mai dea acelasi randament, intrucat sunt afectate de temperaturile scazute. Trebuie sa ai mereu in masina stergatoare de schimb, in cazul in care acestea inceteaza sa mai functioneze.

 

  1. Racleta pentru zapada. Acest produs este util atunci cand te duci dimineata la masina si vezi ca parbrizul e acoperit de zapada sau de gheata. Se foloseste usor si rezolva problema foarte rapid.

 

  1. Solutie pentru dezghetat. Solutiile pentru jante, pentru dezghetare si pentru dezaburire sunt absolut necesare pe perioada iernii. Pe site-ul Autohut vei gasi seturi complete de solutii de ingrijire la preturi foarte bune.

 

 

  1. Lopata pentru zapada. Fara acest instrument de deszapezire este greu sa cureti zapada adunata in jurul masinii dupa o ninsoare puternica. Gasesti lopeti rezistente si practice in catalogul online Autohut.

 

  1. Suport schi. Daca esti pasionat de sporturile de iarna si mergi des cu echipamentul de schi sau snowboardul la munte, atunci un suport pentru schi este potrivit. Acesta se monteaza pe barele transversale ale masinii si este prevazut cu sistem antifurt.

 

Pe langa produsele de mai sus, pe care le gasesti pe Autohut la un pret foarte bun, cel mai potrivit lucru pe care trebuie sa il ai in vedere in sezonul rece este sa conduci cu mare prudenta si sa fii atent la indicatiile oferite de autoritati. Siguranta inainte de toate!

Comments

comments

Postari similare